Mikäli sinulla on mielenkiintoista, kotiseutuaiheista materiaalia, jonka uskot sopivan julkaistavaksi, ota yhteyttä pj Ilariin, varapj Jukkaan, sihteeri Pirkkoon (kirjasto) tai muihin johtokunnan jäseniin.
Kotiseutuyhdistys on siirtynyt laskuttamaan jäsenmaksun kahden vuoden välein, kerralla siis kaksi vuotta. Viime vuonna laskutettiin vuodet 2019-2020 ja tänä vuonna laskutetaan vuodet 2021-2022 eli tämä ja ensi vuosi.
Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 11-14
Kotiseudun ja itsenäisyyden juhlaa vietetään Kivijärven seurakuntatalolla itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 10 alkavan jumalanpalveluksen jälkeen. Ohjelmassa mm. Kivekkään 2019 julkistaminen.
Kaipaamme vielä artikkeleita lehteen. Ota yhteys Pirkko-sihteeriin tai Ilari-puheenjohtajaan.
Kotiseutuyhdistyksen syyskokous pidetään su 15.12.
Konsertit: 16.7., 20.7. ja päätöskonsertti to 25.7.