Kivijärvi Soi

Kivijärvi Soi -tapahtuman alkujuonteet liittyvät Kivijärven ja Kannonkosken kunnan sekä konservatorion järjestämään musiikkileiriin, joka pidettiin aluksi Kannonkoskella ja myöhemmin vuorovuosina jommassa kummassa kunnassa. Vuonna 1993 leiri siirtyi kokonaan Kivijärvelle. Sittemmin konservatorio jäi pois järjestelyistä ja tapahtuman painopiste siirtyi lasten musiikkileiristä korkeatasoiseksi kansainväliseksi mestarikurssi- ja konserttitapahtumaksi. Kivijärvi Soi -tapahtuman järjesti Kivijärven kunta v. 1993-2009. Tapahtumaa ei järjestetty v. 2010.

Sen jälkeen eli vuodesta 2011 Kivijärven kotiseutuyhdistys on ottanut veto- ja järjestämisvastuun tapahtumasta. Yhdistys järjestää tapahtuman sponsorien ja talkooväen avulla. Siihen sisältyy kansainvälinen, 10-päiväinen mestarikurssi laulajille, kurssilaisten kaksi laulukonserttia sekä joukko muita konsertteja.

Kivijärvi Soi nyt myös facebookissa. Liity listalle!