Kivijärvi Soi -tapahtuma alkaa tänä vuonna normaalia eli viikkoa aikaisemmin eli toteutetaan viikoilla 28-30.
Helpoin tapa liittyä Kivijärven kotiseutuyhdistyksen jäseneksi on lähettää yhdistyksen kotisivujen kautta yhteystiedot.
Kotiportti 9 (8.1.2013)
...lehti tuli myyntiin marraskuun lopussa 2012. 500 lehden painos on kohta loppuunmyyty, joten varmista lehden saanti mahd. pian.
Tervetuloa kotiseutujuhlaan seurakuntatalolle isänpäivän iltana. Kahvia tarjolla klo 18.30 alkaen. Kahvituksen jälkeen vars. juhla. Juhlapuhe Johannes Leppänen Kannonkoskelta. Kivekkään julkistaminen.
Kiitos kaikille mukanaolleille! Lisätietoja tapahtumasta Kivijärvi Soi -sivuilla.
Eija Merilän sairastuttua kunnon flunssaan hänen tilallaan esiintyy laukaalainen laulaja Satu Rantanen. Kyseessä on siis Satu Rantasen ja Mirkku Havas Kallion yhteinen runo- ja lauluilta kirkossa. Käsiohjelman sijasta kerätään kolehti. Kahvitus srk-talolla konsertin jälkeen.
Liitteenä kesän 2012 konserttiohjelma.
Palkinnot voi noutaa kirjastosta tammikuussa 2012.
Valoharjussa. Tervetuloa!