Tervetuloa kotiseutujuhlaan su 29.11. klo 13. Juhla pidetään tällä kertaa Kalmareilla, Puralankylällä. Juhlapuheen pitää Suomen kotiseutuliiton toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo. Kivijärven 23. Kivekäs -merkkihenkilö on valittu ja valinta julkistetaan kotiseutujuhlassa.
Perinteinen kotiseuturetki tehdään la 18.7., tällä kertaa Reisjärvelle.
Palkinnot jaettiin museopäivän päätteeksi. Ne palkinnonsaajat, jotka eivät olleet enää paikalla, voivat noutaa palkintonsa kirjastosta.
Kivijärven kotiseutuyhdistys sai Museovirastolta avustuksen museon perusnäyttelyn suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Kivijärven kotiseutuyhdistyksen yleinen kokous pidetään su 29.3. klo 14 kirjaston aulassa.
Kivijärvi Soi -tapahtuman mestarikurssi pidetään tänä vuonna 14.-23.7. Ulkomaalaisten laulajien konsertit ovat 17.7. ja 23.7.
Syyskokous 18.12. (2.12.2014)
Kotiseutuyhdistyksen syyskokous pidetään to 18.12. klo 18 Valoharjun koulumuseossa.
Lehden hinta entinen, 10 e.
Kotiseutujuhla pidetään su 19.10. riihikirkon jälkeen n. klo 11.15 seurakuntatalolla, jossa aluksi uudispuuro nisukahveineen ja juhla sen jälkeen.