Kivijärvi Soi -mestarikurssi toteutuu tänä vuonna 12.-21.7.
Kivijärven kotiseutuyhdistys haki apurahaa Suomen kulttuurirahaston Keski-Suomen rahastosta. Apurahaa saatiin 5 000 euroa Artturi Jämsénin rahastosta.
Kokouskutsu (3.4.2016)
Kotiseutuyhdistyksen syyskokous pidetään su 17.4. klo 18 kirjastossa.
Voittokolmikkoon Ulla Oikarisen, Tuija Jupon ja Päivi Salakan lapaset
... jonka jälkeen tiedämme, millaiset lapaset pärjäsivät raadissa ja mitkä olivat yleisön suosikit.
Katso liite.
Kivijärven 23. Kivekäs-merkkihenkilöksi on valittu Anne Kalmari. Valinta julkistettiin 29.11. kotiseutujuhlassa.
Jäsenmaksut 2015 (18.11.2015)
Laskut tämän vuoden jäsenmaksuista lähetetään marraskuun aikana.
Syyskokous on su 20.12. klo 13 kirjaston aulassa. Kokouksessa suunnitellaan mm. seuraavan vuoden toimintaa. Tervetuloa, jäsenet!
Kotiportti 12 -lehti on kasattu, kirjoitettu ja taitettu ja tätä kirjoittaessa painossa. Lehti valmistunee kuun vaihteessa. Lehteä saa tuttuun tapaan mm. Särkisen Ahtilta, Oinosen Leenalta, kirjastosta ja joulumarkkinoilta la 5.12. Myös hinta on entinen, 10 e.